Birgit Sarrap lahkus Aqva ajakirja esitluselt Aili Raudsepa jäätisekleidiga

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqva juhi Roman Kusma juhendamisel lõikab tordi lahti tuntud laulja Birgit Sarrap.
Aqva juhi Roman Kusma juhendamisel lõikab tordi lahti tuntud laulja Birgit Sarrap. Foto: Meelis Meilbaum

Neljapäeval tutvustas sel kevadel kümnendat sünnipäeva pidav Aqva pidulikult oma trükisooja ajakirja, järjekorras neljandat. Kohaliku disaineri Aili Raudsepa uuskasutusmoe etendus lõi peo käima. Ajakirja seekordne kaanestaar muusik Birgit Sarrap ei suutnud Raudsepa omanäolisele loomingule vastu panna ja nüüd kaunistabki tema garderoobi naksakas jäätisekleit.

Aqva spaa juht ja idee looja Roman Kusma ütles, et jäi üritusega väga rahule. “Kõik sujus. Birgit haaras inimesed esimesest palast kaasa laulma. Aili riiete esitlus tõmbas peole hoo sisse. Inimesi huvitab alati ka massaaži teema ja kohapeal kõrvitsa-kookosesupi tegemine oli samuti põnev. Igati positiivne esitlus,” rääkis Kusma, kelle sõnutsi tehakse Aqvas asju teistmoodi.

Seda meelt oli ka ajakirja kaanestaar ja peo peaesineja lauljatar Birgit Sarrap. Ta tunnistas, et viis aastat tagasi oli ta esimest korda Aqvas ja et sellest on saanud nende pere lemmikhotell. “Olen spaa fänn, siia on alati tore tulla. Spaa on suur, toad on ilusad ja massaaž suurepärane,” kõneles Sarrap, kes külastab Aqvat kaks korda aastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles