Muuseum sai päris oma tsikli

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Eesmaa hoiab ülemuse kombel tsikli juhtrauda, kui mootorratast auto pealt maha lükatakse. Selle trepist üles tassimisel peab ta käed juba kõvemini külge panema.
Andrus Eesmaa hoiab ülemuse kombel tsikli juhtrauda, kui mootorratast auto pealt maha lükatakse. Selle trepist üles tassimisel peab ta käed juba kõvemini külge panema. Foto: Marianne Loorents

Politseimuuseumi rahva üks suur unistus sai teoks: eile tassiti ajaloolise muuseumihoone trepist üles päris ehtne mootorratas. Seni oli muuseum pakkunud talvekorterit Rakvere patrulltsiklile, suviti olnud aga ilma mootorrattata.

Politseimuuseumi direktor Andrus Eesmaa rääkis, et politsei- ja piirivalveametiga on kaks aastat kaubeldud, et muuseum endale päris oma patrullmootorratta saaks. “Nüüd oleme tõepoolest väga õnnelikud,” sõnas ta.

Vahepeal soetas muuseum isegi tavalise tsikli, mis võõbati politseivärvidesse, kuid taolise sõiduriista eksponeerimine ei tundunud õige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles