Rakveres tuleb filmifestival

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere gümnaasiumi filmifestivali suurejooneline finaalüritus on alati olnud vaatemänguline, filmid aga köitnud nii noori kui ka täiskasvanuid.
Rakvere gümnaasiumi filmifestivali suurejooneline finaalüritus on alati olnud vaatemänguline, filmid aga köitnud nii noori kui ka täiskasvanuid. Foto: Meelis Meilbaum

Veebruari alguses saab avalöögi Rakvere gümnaasiumi filmifestival, mille piletid on juba müügil. Seekordne festival tuleb veelgi suurem ja uhkem kui varasemad. 5. veebruaril kell 18 tehakse festivali esimese eelseansiga hakatust hubases Buena Vista Sofa Clubis. Päev hiljem, 6. veebruaril kell 18 linastub teine eelseanss filmifestivali sünnikohas Rakvere gümnaasiumis. 7. veebruaril kell 18 pakutakse sellessamas vanas valges väärikas majas meeldejäävaid filmielamusi kolmandal eelseansil.

Filmifestivali grandioosne finaal Rakvere gümnaasiumis on kavas kaks nädalat enne Eesti vabariigi auväärset juubelit – 10. veebruaril algusega kell 18.

Kõik festivali eelseansid on tasuta, nagu ka festivalimelu juurde kuuluv maitsev popkorn, pudel värskendavat vett ja unustamatud mälestused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles