Lääne-Virumaa reformierakondlaste juhina jätkab Aleksandr Holst

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Holst.
Aleksandr Holst. Foto: Erakogu

Reformierakonna Lääne-Virumaa ringkondliku organisatsiooni juhatus otsustas, et esimehena jätkab senine maakonnajuht Aleksandr Holst, kes on maakonnas erakonda juhtinud viimased neli aastat. 

Aleksandr Holsti sõnul on tema jätkamine mõneti loomulik. "Kohalike omavalitsuste valimised olid meile paremad kui kunagi varem – seega meie tegevust hinnatakse ja toetatakse. Ees on riigikogu valimised ja töö võidu nimel juba käib. Tänan kõiki meie liikmeid ja toetajaid," kõneles Holst.

"Aleksandr Holst on näidanud ennast hea organisaatori ja tugeva juhina. Reformierakond läheb riigikogu valimisi võitma nii Eestis kui ka Lääne-Virumaal. Usun, et Aleksandr on Lääne-Viru meeskonnale hea vedur," rääkis erakonna esimees Hanno Pevkur. 

Erakonna Lääne-Virumaa maakondlik organisatsioon moodustati 2003. aastal. Reformierakonnal on Lääne-Virumaal üle 800 liikme.

Lääne-Virumaal on kolm reformierakondlasest omavalitsusjuhti: linnapea Marko Torm Rakveres ning vallavanemad Leo Aadel Vihula vallas ja Indrek Kesküla Väike-Maarjas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles