Ilmataat lubab nautida uisumõnusid

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumissõbrad naudivad Rakveres uisurõõme.
Liikumissõbrad naudivad Rakveres uisurõõme. Foto: Marianne Loorents

Praegu saab uisumõnusid nautida Rakveres, Kadrinas, Tapal ja Uudekülas. Kui talvised ilmad jätkuvad, võib liuvälju ka juurde tulla. Rakvere spordihalli parklas avati jääväljak nädala alguses. Rakvere spordikeskuse haldusjuht Andres Uska ütles, et väljaku tegemiseks külma juba jätkus. “Eks edasine on ilmataadi otsustada, uisumõnusid saab nautida niikaua, kui külma peab,” lisas ta.

Kadrinas saab nädala algusest uisutada kirikutagusel tiigil, valdavalt on jää sile, selle paksuseks on ligi 15 sentimeetrit. Tiigi korrastasid uisutamiskõlblikuks Loobu jõe äärde terviseraja rajajad koostöös priitahtlike päästjatega. Tiigi juurde pääseb Tristvere kohviku vastas asuvast parklast Loobu jõe poole minnes.

Tapal gümnaasiumi staadioni lähistel valmis uisuväljak üsna hiljuti. Põhilise töö liuvälja rajamisel tegid Tapa gümnaasiumi tehnikaringi noored. Uisuplatsi ümbritsevad poordid, väljak on konkreetselt piiritletud. See on sobilik koht ka algajatele hokimängijatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles