Andrus Blok taandub Rahvaliidu juhi kohalt

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliidu tulevik on erakonna enda käes.
Rahvaliidu tulevik on erakonna enda käes. Foto: Margus Ansu

Täna erakonna saatust ja uute juhtide nimesid arutama kogunenud Rahvaliidu volikogu partei ei kaalunud võimalikku laialiminekut, mida soovis partei Lääne-Viru maakonnaorganisatsioon.

Küll aga sai teatavaks, et Rahvaliidu praegune esimees Andrus Blok erakonna esimeheks enam ei kandideeri, võttes nii vastutuse Rahvaliidu riigikogust väljajäämise eest, vahendab ERR Uudised.

«Andrus Blok Rahvaliidu esimehena ei saa käituda nagu Suusaliit, et vassiti, valetati tervele Eesti rahvale ja ei astuta tagasi ka,» selgitas ta oma otsust.

Rahvaliidu võimaliku uue esimehena näeb erakonna volikogu praegust volikogu esimeest Margo Miljandit, kes ütles, et peab erakonna esimeheks saades oma esimeseks ülesandeks partei rahaasjad korda ajada.

«Meil täna on 24 000 eurot võlga, sellest maksuameti võlg on 2000 eurot; see ei ole nii suur summa, mille pärast peaks eriti kartma või kohe erakonda likvideerima hakkama,» leidis Miljand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles