Käsipallurid jäid võiduta

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi Tapa oranžis.
Spordiklubi Tapa oranžis. Foto: Marianne Loorents

Meeste meistriliigas kohtusid kolmapäeva õhtul kaks seni võiduta meeskonda. Ühe punktiga tabeli kahel alumisel astmel seisnud tiimide vastasseisus sai hooaja esimese võidu Aruküla/Audentes, alistades kodusaalis SK Tapa 24:20 (13:11).

Algus tuli mõlemale meeskonnale väravate osas raskelt, kolmandal minutil avas Timo Raukas kodumeeskonna poolt skoori, ent kümnendaks minutiks oli seis alles 3:3. Väravaid visati kenasti kordamööda, kuni neli minutit hiljem viisid Gert Trofimovi kaks tabamust Tapa esmakordselt ette, 6:5. Aruküla/Audentes vastas kolme väravaga ja sai 8:6 eduseisu. Teine pooltund algas nagu esimenegi – väravatevaeselt. Aga kui neljandal minutil lõpuks lukk lahti murti, siis viskas Aruküla/Audentes kolm vastuseta väravat ja oli juba viiega ees. Tapal läks aega üle seitsme minuti, et teise poolaja avavärav visata ja 42. minutiks oldi taga 12:18. Siis tuli tapalaste spurt, mille algatasid Mihkel Koppelmanni kaks tabamust. Veel üks 14-aastane mängumees Endrik Jaanis avas oma väravatearve, Koppelmann tabas korra veel ja seis oli 18:16. Lähemale võõrustajad vastaseid siiski ei lubanud ja kirjutasid tabelisse hooaja avavõidu tulemusega 24:20. Tapa poolel sai viis väravat kirja neljapäeval 18. sünnipäeva tähistav Vahur Oolup, neli korda tabasid Koppelmann ja Ivary Volkov. Timo Raukas viskas Aruküla/Audentese ja kogu mängu parimana kuus väravat. Teisipäeval võõrustab SK Tapa Eesti meistriliiga kohtumises Coop Põlva meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles