Vihula pärandas Haljalale hulga võlgu (2)

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsu rannaklubi fassaad oli veel mõni aeg tagasi näotu ja ootas pikisilmi taastamist. Remonditööd tõid aga hulga küsitavusi.
Võsu rannaklubi fassaad oli veel mõni aeg tagasi näotu ja ootas pikisilmi taastamist. Remonditööd tõid aga hulga küsitavusi. Foto: Arvet Mägi

Haljala vallavanem Leo Aadel on viimase kahe kuu jooksul pidanud tõdema, et Vihula vald, kellega läinud sügisel ühineti, tõi endaga ühes kümnete tuhandete eurode ulatuses võlgu.

Võlgu on praegu kokku 80 000 euro ulatuses. Üks nõuetest puudutab Võsu kooli staadioni ehitust, mille tarvis eraldati endise Vihula valla 2017. aasta eelarvest 10 000 ­eurot. Tööde maksumuseks on aga juba praegu kujunenud 22 000 eurot ehk 12 000 eurot rohkem kui eelarvest eraldatud, ja staadion pole ikkagi valmis. Tööde lõpetamiseks tuleb leida veel umbes 10 000 eurot.

“Vallavalitsus on võtnud kohustusi, mida volikogu eelarves ette näinud ei ole,” nentis Aadel, lisades, et läbi viimata on riigihange, puuduvad ajakohased, võrreldavad hinnapakkumised ja ka kirjalikud lepingud, mille alusel on ehitusettevõttelt tööd tellitud. Seda on tehtud hoopis suulise kokkuleppena.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles