Vallasiltide paigaldamine ei võta enam kaua aega

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued piiritähised on Rakvere linna piirile ning vallateedele juba paigaldatud, kuid riigimaanteedel nende ülespanek veel käib.
Uued piiritähised on Rakvere linna piirile ning vallateedele juba paigaldatud, kuid riigimaanteedel nende ülespanek veel käib. Foto: Marianne Loorents

Kuigi valdade piirid muutusid riigireformi tõttu juba mitu kuud tagasi, on uute vallasiltide paigaldamine võtnud aega. Praeguseks on piiritähised siiski enamasti püsti.

Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum sõnas, et vallateedel on uued sildid üleval, Tallinna–Narva maanteel vastutab piiritähiste paigalduse eest AS Eesti Teed ning sealse olukorra kohta tal täpne info puudub.

Vinni abivallavanem Eerik Lumiste ütles, et endiste Rägavere ja Laekvere valla piiridel on uusi silte paigaldatud järk-järgult, osaliselt on saanud kasutada ka vanu piiritähiseid, mis märkisid varem ühinenud valdade piire. “Mõni silt võib siiski praegu veel paigaldamata olla,” sõnas Lumiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles