Maratonheitlused lõppesid soodsalt

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi tunnustab igakuiselt oma meeskonna paremaid pallureid. Oktoobris osutus tublimaks Karl Maidle (paremal), novembris Andris Õunpuu (keskel) ja detsembris Siim Ennemuist.
Rakvere Võrkpalliklubi tunnustab igakuiselt oma meeskonna paremaid pallureid. Oktoobris osutus tublimaks Karl Maidle (paremal), novembris Andris Õunpuu (keskel) ja detsembris Siim Ennemuist. Foto: Rakvere Võrkpalliklubi

Balti võrkpalliliigas kasvatas Rakvere Võrkpalliklubi võidu- ja punktiarvet, kui alistas kahes läinud nädalal toimunud mängus kodused konkurendid Selver Tallinna ja Järvamaa Võrkpalliklubi.

Mõlemad vastasseisud lõppesid rakverlaste kodusaalis 3:2 paremusega. Neljapäevases mängus valitseva Eesti meistri Selver Tallinnaga ei saanud valitseva Balti meistri Rakvere rivistuses kaasa teha haigestunud põhisidemängija Martti Keel ja kanadalasest diagonaalründaja Nic Dubinsky.

Sellest hoolimata kujunes kohtumine ülimalt tasavägiseks, pakkudes põnevust viimaste punktideni. Olude sunnil debüteeris Keele asendajana ja jagas kaaslastele tõsteid nooruke, 18-aastane Karlo Remy Kallend. “Ei ole halba ilma heata,” ütles peatreener Andres Toode. “Ta sai hästi hakkama ja tegi kõik täpselt nii, nagu omavahel eelnevalt läbi rääkisime ning kokku leppisime.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles