Ida-Virumaa rapsib turiste püüdes oma läänenaabritest rohkem

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqva tegevjuht Roman Kusma koos naiskonnaga Soome turismimessil. Külastajate huvi köitsid massöörid, mitmesugused messipakkumised ja loteriid.
Aqva tegevjuht Roman Kusma koos naiskonnaga Soome turismimessil. Külastajate huvi köitsid massöörid, mitmesugused messipakkumised ja loteriid. Foto: Erakogu

Äsja Soomes reisimessil käinud Aqva spaa juhi Roman Kusma hinnangul peaks Rakvere ja ­Lääne-Virumaa turistide siiakutsumisel rohkem koostööd tegema. Vastasel korral meelitavad naabermaakonnad nad enda poole.

Aqva oli läinud nädala lõpul juba kümnendat aastat järjest esindatud Helsingis Põhjamaade suurimal turismimessil Matkamessu. Paraku on Soome tähtsaimal turistide meelitamisüritusel käidud siit piirkonnast seni üksi.

Neljapäevast kuni pühapäevani väldanud messil käis kokku umbes 80 000 inimest ja sel üritusel on väga oluline roll põhjanaabrite küllakutsumisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles