Lugu neljandast õest toob kinosaalid täis

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolme õe osatäitjaid Elisabet Reinsalu (vasakul), Liis Haabi ja Inga Lunget teavad kõik seriaalisõbrad, kuid neljandat õde ümbritseb saladuseloor, mis publiku kinno meelitab.
Kolme õe osatäitjaid Elisabet Reinsalu (vasakul), Liis Haabi ja Inga Lunget teavad kõik seriaalisõbrad, kuid neljandat õde ümbritseb saladuseloor, mis publiku kinno meelitab. Foto: Madis Sinivee

Kui Rakvere Teatrikino paar nädalat enne filmi “Pilvede all. Neljas õde” esilinastust piletid eelmüüki pani, osteti need napi 45 minutiga ära. Elav huvi on filmi vastu ka Tapal, kus filmi näidatakse täissaalile.

Et esilinastuse piletid läksid Rakvere Teatrikinos kui soojad saiad, lisati samale päevale veel üks esilinastus, ja et kinokava võimaldas, pandi nädala lõpuni juurde lisaseansse.

Eilseks oli Rakvere Teatrikinos müüdud välja kõik piletid, mis sellele filmile üldse saada olid. Teatrikino juht Merili Räitsak on varem öelnud, et filmi hoitakse kinokavas nii kaua, kui publikut jätkub, nii et keegi ei pea kartma, et see nägemata jääb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles