Rakke elanikud: oma vald oli ikka armsam

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakke elanikud leiavad, et esialgu on Väike-Maarja valla kodanikuks olemine harjumatu. Kuid igapäevases elus ei muuda valdade ühendamine kuigi palju, näiteks ettevõtjad peavad kauplusi valla nimest olenemata.
Rakke elanikud leiavad, et esialgu on Väike-Maarja valla kodanikuks olemine harjumatu. Kuid igapäevases elus ei muuda valdade ühendamine kuigi palju, näiteks ettevõtjad peavad kauplusi valla nimest olenemata. Foto: Meelis Meilbaum

Rakke vald sundühendati pärast viimatisi kohalikke valimisi Väike-Maarja vallaga. Rakke kandi elanikud leiavad, et elu läheb edukalt edasi ka pärast valdade liitmist, kuigi esialgu on uus olukord siiski harjumatu. 

Eelmisel nädalal kohatud Rakke inimesed suhtusid pärast seda, kui mõned nädalad tagasi ka vallavalitsused ühendati, Rakke liitmisesse Väike-Maarja vallaga erinevalt.

“Kui varem kustutati parkidest tuled öösel ära, siis nüüd põlevad need hommikuni,” tõi Rakke elanik Silvi Maasing välja nähtava muutuse, mis on toimunud pärast ühinemist. “Aga asi on tegelikult nii värske veel, et ei oska midagi arvata,” märkis ta tõsisemalt ja oletas, et midagi halvemaks ei muutu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles