Rakvere kolledž sügisel uusi tudengeid vastu ei võta (1)

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLÜ õpilaste esindaja, teise kursuse tudeng Kristel Antonov on veendunud, et otsus vastuvõttu mitte korraldada tähendab kolledži lõppu.
TLÜ õpilaste esindaja, teise kursuse tudeng Kristel Antonov on veendunud, et otsus vastuvõttu mitte korraldada tähendab kolledži lõppu. Foto: Marianne Loorents

Selle asemel, et liita Mõdrikul asuv Lääne-Virumaa rakenduskõrgkool Rakvere kolledži kaudu Tallinna ülikooliga, kaob kolledž tõenäoliselt Rakverest üldse, sest uuel õppeaastal seal üliõpilasi enam vastu ei võeta.

2015. aasta augustis sai Silver Pramann kõne Tallinna ülikooli (TLÜ) rektorilt Tiit Landilt, kes tegi talle ettepaneku hakata juhtima Rakvere kolledžit. Valik oli põhjendatud: kuna Pramann oli just edukalt korraldanud TLÜ ja Tallinna pedagoogilise seminari ühinemist, tekkis õigustatud ootus, et just tema oskused ja teadmised aitavad ühendada ka kaks Lääne-Virumaal tegutsevat kõrgkooli: Tallinna ülikooli Rakvere kolledži ja Lääne-Viru rakenduskõrgkooli.

Kuna ühinemine pidi teoks saama juba 2016. aastal, askeldati usinalt, nõu andis haridus-

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles