Spordi­kool võõrustab neidude karika­finaali

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellen Aros (vasakul)
Ellen Aros (vasakul) Foto: Arvet Mägi

Tänasest pühapäevani toimub Rakvere spordihallis alla 18-aastaste tüdrukute Eesti Võrkpalli Liidu (EVF) karikavõistluste finaalturniir võrkpallis.

Oma lootused on otsustaval turniiril treener Ellen Arose juhendataval Rakvere Spordikooli võistkonnal, kelle konkurentideks on Selver Tallinn SK I, Palusalu Spordiklubi / Tallinna SK, Jõhvi SK, Olerex / Veski Mati Tartu ja Pärnu SK I. Hooaja esimesel olulisel jõuproovil, novembris peetud Eesti karikavõistluste finaalturniiril, saavutas Rakvere SK esikoha. Tookord loovutati vastastele viie mängu peale kokku üks geim.

Rakverlannade juhendaja Ellen Aros lausus, et favoriite on keeruline esile tuua, kuid pakkus siiski, et medalikolmikusse pretendeerivad samad võistkonnad, kes jagasid auhinnad ka sügisel: Rakvere SK-le järgnesid siis Palusalu Spordiklubi / Tallinna SK ja Selver Tallinn SK. “Tase on ühtlane ja tegelikult on kõik kohad esimesest kuni kuuendani võimalikud,” ütles Ellen Aros. “Palju sõltub sellest, kuidas kellelgi klapib ja mismoodi on lood mängijaid kimbutavate haigustega. Praegu on ju gripiperiood. Eile (üleeile – toim.) olid mul kõik tüdrukud kohal, aga täna (eile – toim.) lähen hirmuga trenni.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles