Kaemus: kuidas elada lapseta?

Marju Lina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljaaastaseks jäänud Danny ema (Elisabet Reinsalu) ja isa (Rain Simmul) püüavad leida oma ellu habrastki tasakaalu.
Neljaaastaseks jäänud Danny ema (Elisabet Reinsalu) ja isa (Rain Simmul) püüavad leida oma ellu habrastki tasakaalu. Foto: Tallinna Linnateater

“Jäneseurg” 
D. Lindsay-Abaire/ M. Kalmet
​Tallinna Linnateater

Lein on auk, millele õiget paika leida on keeruline. Kui leinatakse last, näib, et seda lappi polegi. See valu on nii määratu, et suudab ujuda kõikjale, igasse prakku, igasse hetke, igasse lausesse. Laused? Neid ei saagi enam kuuldavale tuua, sest viimsest kui ühest haarab keegi hammastega kinni ja vajutab, ning siis purskub valu jälle lagedale. Kuidas siis elada? Kuidas jätkata?

Peeter Raudsepp ütles hiljuti, et kes tahab näha ansamblimängu, läheb linnateatrisse. Tuline õigus. Viis näitlejat väikese saali laval demonstreerisid ansamblimängu musternäidist. Ja ma oleksin sellest peaaegu ilma jäänud, sest teadmine tüki sisust hoidis mind kaua seda vaatama minemast. Lapse surm? Ei. Kuni siiski läksin ja nägin lugu, mida on võimatu unustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles