Suusamees tahab pisierakonna pildile tuua

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland (vasakul), kes oli tulnud üldkogule oma karvase koeraga, andis enda loodud erakonna juhtimise Pavo Raudsepale üle kerge südamega.
Kristiina Ojuland (vasakul), kes oli tulnud üldkogule oma karvase koeraga, andis enda loodud erakonna juhtimise Pavo Raudsepale üle kerge südamega. Foto: Marianne Loorents

Et erakonnale esimeest valida, polegi palju rahvast vaja. Rahva Ühtsuse Erakonna (RÜE) üldkogul, kus valiti uus parteijuht, osales 17 inimest.

Laupäeval Tamsalu lähedal Laululinnu külalistemajas peetud üldkogul valisidki need 17 inimest RÜE loonud ja seda neli aastat juhtinud Kristiina Ojulandi asemele uueks esimeheks endise tippsuusataja Pavo Raudsepa.

Ainsana kandideerinud Raudsepp sidus pärast seda, kui selgus, et pälvis erakonnakaaslaste üksmeelse toetuse, võidu tähistamiseks kikilipsu ette ja siirdus kõnet pidama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles