Martin Himma jättis MM-i debüüdil selja taha ligi poolsada suusatajat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šveitsis Gomsis osaleb juunioride ja U23 vanuseklassi maailmameistrivõistlustel tamsalulane Martin Himma.
Šveitsis Gomsis osaleb juunioride ja U23 vanuseklassi maailmameistrivõistlustel tamsalulane Martin Himma. Foto: JWSC2018

Šveitsis Gomsis algasid laupäeval juunioride ja U23 vanuseklassi maailmameistrivõistlused murdmaasuusatamises, mitme aasta järel on põhjust pöialt hoida ka ühele Lääne-Viru talisportlasele.

Nimelt teeb lumerohkes Šveitsis kõigil neljal (vabatehnikasprindis, 10 kilomeetri sõidus klassikalises tehnikas, 10 kilomeetri klassika- ja 10 kilomeetri vabastiilis suusavahetusega sõidus, 4 x 5 kilomeetri teatesõidus) kavas oleval distantsil kaasa tamsalulane Martin Himma.

Eesti koondis siirdus Alpide maale nädal enne tähtsat jõuproovi, võistluspaiga lähedusse jõuti läinud reedel ning esimene võistlusdistants, sprint, sõideti laupäeval. 98 võistlejaga sprindi kvalifikatsioonis näitas 18-aastane tamsalulane 50. aega, mistõttu ta jätkama ei pääsenud. 30. ehk viimasest edasipääsu taganud kohast jäid teda lahutama 5,65 sekundit ning kiireimast 15,77 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles