VIROL saab ühisülesannete täitmiseks 135 000 eurot

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VIROL saab ühisülesannete täitmiseks 135 000 eurot.
VIROL saab ühisülesannete täitmiseks 135 000 eurot. Foto: Margus Ansu / Postimees

Riigihalduse ministri käskkirjaga kinnitati nimekiri, mille alusel eraldatakse täiendavalt raha omavalitsustele ühiselt täidetavate ülesannete teostamiseks.

Kokku toetatakse omavalitsuste maakondlikke arendustegevusi enam kui kahe miljoni euroga. Tegu on ühistegevustega, mida iga piirkonna omavalitsused teevad edaspidi koostöös, jätkates nii seni maavalitsuste täidetud tegevuste elluviimist. “Toetus eraldatakse kohalike omavalitsusüksuste volikogude määratud maakondlikule koostööorganile, et nad saaksid ühiselt kavandada maakonna arengut ja suunata selle elluviimist,” ütles riigihalduse minister Jaak Aab.

Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu (VIROL) tegevdirektor Sven Hõbemägi rääkis, et Lääne-Virumaale eraldatud 135 350 eurot on mõeldud arendustegevuse, siseturvalisuse, kultuuri ja terviseedendusega tegelemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles