HKScan uurib ettevõtte mainet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Mere.
Anne Mere. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Viimase aasta jooksul suurema meediatähelepanu alla sattunud HKScan Estonia teeb parasjagu maineuuringut, mis nende endi kinnitusel ei ole seotud ei möödunudsuvise Talleggi tibuskandaali ega tänaseni kestva Rakvere lihatööstuse palgatüliga.

Postimehe toimetusse jõudis möödunud nädala reedel info, et HKScan Estonia on asunud uurima, kuidas eestlased nende mainet hindavad ja mismoodi võrdlevad ettevõtet teiste suuremate lihatööstustega Eestis. “See oli veebipõhine,” kirjeldas möödunud neljapäeval küsitlusele vastanud, kuid anonüümseks jääda sooviv Postimehe lugeja.

Tema sõnul keskendus suurem osa küsimusi sellele, et vastajatel paluti HKScani võrrelda Atria lihatööstuse ja Maag Grupiga, kellele kuulub Rannarootsi Lihatööstus. “Kuidas on maine, kuidas on soov [tooteid] osta, millised märksõnad neid kolme nime kuuldes pähe tulevad,” kirjeldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles