Selveri lihaletis on jätkuvalt ka Rakvere lihakombinaadi ja Talleggi tooted

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selver pakub poodides jätkuvalt ainult kodumaist päritolu liha.
Selver pakub poodides jätkuvalt ainult kodumaist päritolu liha. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Selveri lihalette on aastaid vastavalt piirkonnale täitnud koostööpartnerid HKScan ja Saaremaa Lihatööstus, kuid nüüd varustavad Selveri lihameistrid lihalette ise.

“Initsiatiiv tuli juba kaks aastat tagasi HKScanilt endalt, kes soovis keskenduda rohkem oma põhitegevusele, tootmisele, mitte lihalettidega tegelemisele,” selgitas Selveri juht Kristi Lomp. “Järk-järgult võtsime oma lihalettide varustamise üle. Põhjus muutuseks on selles, et ise opereerides on võimalik kiiremini ja kvaliteetsemalt juhtida nii sortimendi-, personali- kui ka hinnapoliitikat. Mida rohkem vahendajaid, seda kallimaks kujuneb hind kliendile.”

HKScan Estonia äridirektor Margus Venelaine ütles, et kuna jaemüük on spetsiifiline ärivaldkond koos vastava ärihaldussüsteemi ja organisatsiooniga, siis otsustasid nad keskenduda ainult oma toodangu hulgimüügile. “Meie liha ning lihatooted on endiselt ja järjest paremini müügis nii Selveris kui teistes kauplustes ja mingit müügilangust ega suhete halvenemist Selveriga lihalettide opereerimise lõpetamine ei põhjustanud,” lisas Venelaine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles