Rakvere vald kinnitas haridustöötajate palgamäärad

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõmeru kool.
Sõmeru kool. Foto: Arvet Mägi

Rakvere vallavolikogu kehtestas haridusasutuste töötajate töötasu alammäärad. Näiteks abi- ja lihttööliste alampalk on 520 eurot, oskustöölistel ja spetsialistidel (nt remonditööline, õpetaja abi, ringijuht) 670 eurot, keskkvalifikatsiooniga spetsialistidel (nt huvijuht, juhiabi, õpetaja assistent, majandusjuhataja) 780 eurot ja kõrgkvalifikatsiooniga spetsialistid (nt sotsiaalpedagoog, psühholoog, logopeed) 820 eurot.

Lasteaiapedagoogide töötasu alammäär Rakvere valla lasteaedades on sel aastal 85% üldhariduskooli pedagoogi töötasu alammäärast. Järgmisel aastal see tõuseb: keskeri- ja kõrgharidusega pedagoogidel 90% üldhariduskooli pedagoogi töötasu alammäärast ning magistrikraadiga lasteaiapedagoogil on see võrdne üldhariduskooli pedagoogi töötasu alammääraga. 

Haridusasutuste direktorite töötasu alammäär Rakvere valla haridusasutustes on 1200 eurot. Endise Sõmeru ja Rakvere valla haridusasutuste juhtide palkade alammäärad erinesid, näiteks Sõmeru vallas oli see 1400 eurot ehk on nüüdsest Sõmeru poole pealt vaadates madalam. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles