Rahvaküsitlus selgitab käsmukate meelsuse

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikki aastaid kestnud arendustöö ja arutelude tulemusena on jõutud visioonini, milline võiks Majaka sadam välja näha.
Pikki aastaid kestnud arendustöö ja arutelude tulemusena on jõutud visioonini, milline võiks Majaka sadam välja näha. Foto: Kaader videost

Haljala vallavalitsus on otsustanud korraldada enne palju vaidlusi tekitanud Käsmu Majaka sadama detailplaneeringu kehtestamist rahvaküsitluse Käsmu elanike arvamuse väljaselgitamiseks.

Käsmu külavanem Kristjan Altroff teatas, et küsitlusest on õigus osa võtta kõikidel vähemalt 16-aastastel käsmukatel, kes elavad rahvastikuregistri andmetel Käsmu külas.

Vallavalitsuse esitatav küsimus on järgmine: “Kas olete nõus Käsmu sadama detailplaneeringu kehtestamisega?” Otsustamiseks esitatud detailplaneering on kättesaadav Haljala valla kodulehel http://www.haljala.ee/kasmu-sadama-dp. Käsmu sadama visiooni videoga on võimalik tutvuda aadressil https://www.youtube.com/watch?v=w0Q1m08CITQ&feature=youtu.be.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles