Aseri lauatennisenaised sihivad kulda, rakverlannad hangivad kogemusi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere naiskonna noorim liige on 12-aastane Raili Nurga.
Rakvere naiskonna noorim liige on 12-aastane Raili Nurga. Foto: Marianne Loorents

Eesti võistkondlike lauatennise meistrivõistluste kolmandal etapil Tallinnas teenis Aseri Spordiklubi naiskond neli kindlat võitu ja Rakvere spordikooli (SK) verinoor naiskond pidi leppima nelja kaotusega.

Aseri naiskond kallutas matši Nõmme Spordiklubiga enda kasuks 4:1, Pärnu-Jaagupi LTK-ga 4:0, Spinmasteriga 4:1 ja Rakvere SK-ga samuti 4:1. Naiskonnas mängisid Reelica Hanson, Tatjana Tšistjakova ja Glafira Nagel.

Rakverlannad, kelle rivistusse kuulusid 14-aastased Sabina Musajeva ja Adelina Zulfukarova ning 12-aastane Raili Nurga, pidid lisaks allajäämisele Aseri Spordiklubile tunnistama veel pealinna naiskonna LTK Kalev 4:0 paremust, LTK Narovale kaotati 1:4 ning Maardu LTK-le 3:4. Naiskonna treeneri Kristo Kauküla sõnul mängisid hoolealused seekord üldtabeli nelja tugevama võistkonnaga. “Oleme selgelt kõige noorema koosseisuga naiskond. See on ka põhjus, miks esialgu veel kogenud konkurentidele alla jääme,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles