Rahvas tõstis esile uuenenud EMO ja rahvarõivaraamatu

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vall­baum (vasakult) annab auhinna üle Rakvere haigla esindajatele. Tunnustussõnu kuulavad haigla juhataja Ain Suurkaev, EMO juhataja Aile Kaasik, peaarst Sirje Kiisküla ja nõukogu esimees Toomas Varek.
Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vall­baum (vasakult) annab auhinna üle Rakvere haigla esindajatele. Tunnustussõnu kuulavad haigla juhataja Ain Suurkaev, EMO juhataja Aile Kaasik, peaarst Sirje Kiisküla ja nõukogu esimees Toomas Varek. Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Virumaa aasta teo konkursile esitatud möödunud aastal korda saadetud tegudest kogus enim hääli Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonna uuendamine ja Kersti Loite oma raamatuga “Virumaa rahvarõivad”.

Ühisteo kategoorias võidu võtnud Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonna (EMO) põhjalikult renoveeritud ruumid avati mullu märtsis. Nii pääses ajutiselt kirurgiaosakonna pinnal tegutsenud EMO oma endistesse ruumidesse tagasi. Nüüd on rohkem ruumi nii patsientidel kui ka meedikutel. Sisse seati spetsiaalne traumaruum. Enam ei pea traumahaigeid ega raskes seisundis haigeid koos erakorralise meditsiini saalis või sidumistoas hoidma. Olemas on eraldi ema-lapse tuba. Uuendati ka meditsiinitehnikat.

Rakvere haigla juhataja Ain Suurkaevu sõnul näitab tunnustus, et maakonnas on ühiseid asju, milleta ei saa toimida ega elada. Selle tõestuseks, et EMO on kõigile vajalik, jagas Suurkaev publikuga kolme arvu, mis peaksid kõiki mõtlema panema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles