Marko Kaljuveer: “Eestis pole kerge sportlane olla”

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kaljuveer võtab Lõuna-Koreasse kaasa Roald Johannsoni, kes hakkab Pyeongchangis tegema feature-lugusid: käib linna peal ning uurib kohalikku elu.
Marko Kaljuveer võtab Lõuna-Koreasse kaasa Roald Johannsoni, kes hakkab Pyeongchangis tegema feature-lugusid: käib linna peal ning uurib kohalikku elu. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Lugupeetud olümpiafännid, köhige kopsud puhtaks, sest suur kogus spordiõhku ootab ahmimist! Lõuna-Koreas kolm nädalat vältavad taliolümpiamängud peaksid rahuldama suurimagi spordisõbra vajadused.

Järgmisel reedel marsib ligemale 3000 sportlast sadakonnast riigist, nende seas 22 kodumaa atleeti, Pyeongchangi olümpiastaadionile, et avada 23. taliolümpia. Viiendale taliolümpiale sõitnud ja kaheksal korral Eestile teleõigusi kaubelnud Eesti Meedia peaprodutsent Marko Kaljuveer annab lugejatele aru, mida tiitlivõistlustelt oodata ja milline kadalipp tuli kontsernil läbida, et olümpiapilt meie telereisse jõuaks. Intervjuust ei puudu vahvad meenutused varasematest mängudest.

Olete sündinud olümpiaaastal (1964), kui toimus Innsbrucki OM. Millised on teie esimesed olümpiamälestused? Eeldan, et 1980-ndatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles