EAS tuulutas miljoneid (2)

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõne aasta ­pärast peaks Pikk tänav ­nägema välja nii, nagu seda kujutasid Risto Parve ja Kai Süda arhitektuurikonkursi võidutöös "Pikk muuseum".
Mõne aasta ­pärast peaks Pikk tänav ­nägema välja nii, nagu seda kujutasid Risto Parve ja Kai Süda arhitektuurikonkursi võidutöös "Pikk muuseum". Foto: eskiis

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) otsustas Lääne-Virumaal toetada nelja piirkondade konkurentsivõime tugevdamise projekti. Raha tuleb Rakvere vallimäe arendamiseks, Pika tänava renoveerimiseks, Sõmeru–Näpi kergliiklustee ehitamiseks ning Arkna mõisa teemapargi rajamiseks.

Suurim toetussumma ehk 2,455 miljonit eurot eraldati vallimäe arendamiseks. Rakvere linn esitas rahastustaotluse juba mitmendat korda ning linnavolikogu esimehe Mihkel Juhkami sõnul ei olnud mullu septembri lõpupäevil rahastamistaotluse dokumente taas esitades loomulikult kõige kindlam tunne, et seekord on vastatud kõigile küsimustele. “Aga õnneks oli see siiski nii,” lausus Juhkami.

Taotluse uueks esitamiseks lisati sellele rida kontserdi- ja etenduskorraldajatega sõlmitud hea tahte lepinguid, kus korraldajad näitasid üles huvi Rakverre eeldatavalt rajatava kontserdipaiga suhtes.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles