VIDEO Humoorikas seik Rakvere streigil: tualetti ei lasta - see sündmus ei liigu heas suunas! (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul alanud HKScan Estonia Rakvere lihatööstuse tapamaja töötajate streik pani toetama tulnud piketeerijate kannatuse proovile, kui kombinaadi ohutusjuht neid hoone territooriumile tualetti ei lubanud.

«Kui tööandja varem lubas, et järgib kõiki rahvusvahelisi konventsioone ja inimestel on elementaarsed vajadused, siis paraku kella 12-ks on suhtumine muutunud,» rääkis Postimehele Eesti Keemiatööstuse Liidu vesti kandnud vene keelt kõnelev naisterahvas.

«Vähe sellest, et nad ei kuula inimesi ega ole tööandjatena austavad väga suure arvu inimeste suhtes, ei kuulanud nad ka arvamusi. Nüüd nad eiravad lihtsate inimeste õigusi, kes on tulnud toetust avaldama. See pole külalislahkuse seisukohast üldse kena. Inimesed tulid siia, seisid tehase kõrval, palusid võimalust tualetti külastada, aga kahjuks isegi sinna neid ei lastud.»

Lihatööstuse ohutusjuhi sõnul ei ole hoone territoorium avalik käimla ning võõraid sinna ei lubata. Streikijatega kohtumiseks on ette nähtud eraldi ruum tapamaja fuajee territooriumil ning inimesi, kes firmas ei tööta, mujale ei lasta.

Vaata videot!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles