Vaeküla kooli saatus määratakse lähikuudel

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta tagasi väisas haridusminister Mailis Reps Vaeküla kooli. Ka siis räägiti Rakvere linnapea Marko Tormi ja ­VIROL-i tegevjuhi Sven Hõbemäega kooli tulevikust.
Aasta tagasi väisas haridusminister Mailis Reps Vaeküla kooli. Ka siis räägiti Rakvere linnapea Marko Tormi ja ­VIROL-i tegevjuhi Sven Hõbemäega kooli tulevikust. Foto: Marianne Loorents

Kuna kevadel lõppeb Vaeküla kooli rendileping, on õppeasutuse saatus taas vaekausil. Kuigi esmaspäeval pidi kooli tuleviku teemal peetama sisulist arutelu, jõuti vaid otsusele, et omavalitsusliit paneb kokku viieliikmelise seltskonna, kellega minnakse ministri jutule.

Haridus- ja teadusminister Mailis Repsiga kohtutakse siiski alles märtsikuus, esmaspäeval tulid kokku omavalitsuste esindajad ja haridusinimesed, et kujundada Vaeküla kooli suhtes seisukoht.

Variante on laual mitu: Vaeküla kool jääb riigile, seda hakkavad pidama kohalikud omavalitsused üheskoos, selle võtab üle üks omavalitsus. Ometi on ka võimalus, et Vaeküla kooli saatus lõppeb kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles