Suusaorienteerujad sõitsid isukalt

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Orienteerumis­klubi liige Sander Pritsik täitis EM-il Bulgaarias endale seatud eesmärgi.
Rakvere Orienteerumis­klubi liige Sander Pritsik täitis EM-il Bulgaarias endale seatud eesmärgi. Foto: Eesti Orienteerumisliit

Neli omavanuste paremikku kuuluvat Rakvere Orienteerumisklubi (OK) noorsportlast esindasid riiki tiitlivõistlustel Bulgaarias Velingradis.

Lääne-Viru maakonna nelikust, kuhu kuulusid juunioride maailmameistrivõistluste arvestuses võistelnud neiud Epp Paalberg ja Kaisa Rooba ning noorte Euroopa meistrivõistluste konkurentsis rassinud noormehed Ragnar Rooba ja Sander Pritsik, sõitis parima tulemuse välja viimasena nimetatu.

EM-i eelviimasel võistluspäeval peetud tavaraja võistlusel saavutas Pritsik M17 klassis kuuenda koha. “Enne võistlust ei tundnud ma ennast kõige paremini, olek oli kuidagi väga uimane,” rääkis ta. “Sõidu alguses sain kätte kaks minutit enne mind startinud konkurendi, kelle järel ennast hoidsin. Lõpus pääses ta eest ära, kuna hakkasin ise vigu tegema. Kokkuvõttes kuues koht on siiski väga-väga positiivne tulemus. Täitsin sellega oma eesmärgi tulla EM-il kümne parema hulka.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles