Sada päeva hiljem: Rakvere linnajuhid annavad aru (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnajuhid käisid peale ametisse asumist ennast aktiivselt tutvustamas. Marko Torm (vasakult), Neeme-Jaak Paap ja Triin Varek soovisid Virumaa Teataja peatoimetajale Aarne Mäele edu uutes ruumides.
Linnajuhid käisid peale ametisse asumist ennast aktiivselt tutvustamas. Marko Torm (vasakult), Neeme-Jaak Paap ja Triin Varek soovisid Virumaa Teataja peatoimetajale Aarne Mäele edu uutes ruumides. Foto: Meelis Meilbaum

Kohalikest valimistest on märkamatult möödas juba üle kolme kuu. Milliseks on kujunenud uute Rakvere linnajuhtide sada päeva? Millised on olnud kordaminekud ja kas on olnud ka nurjumisi?

Lääne-Viru maavanema kohalt reformierakonna ridades Rakvere linnapeaks tõusnud Marko Torm võttis oma uues ametis oldud sada päeva kokku järgmiste sõnadega: “Hästi pingeline, huvitav ja väga kiire, sisuliselt on läinud ühe hingetõmbega.”

Üllatusi on need sada päeva pakkunud vähe, sest varem on Torm töötanud ka abilinnapeana – seega on inimesed ja süsteem tuttavad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles