Advokaadibüroo toetab Albaaniast pärit edasipüüdlikku kossupoissi

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vandeadvokaat Küllike Namm (keskel) lausus, et Kadrinas kooliharidust omandava korvpalluri Enes Kita näol on tegemist noore inimesega, kes annab meie riigile ja rahvale midagi juurde.
Vandeadvokaat Küllike Namm (keskel) lausus, et Kadrinas kooliharidust omandava korvpalluri Enes Kita näol on tegemist noore inimesega, kes annab meie riigile ja rahvale midagi juurde. Foto: Meelis Meilbaum

Advokaadibüroo Küllike Namm ulatas abikäe Kadrina keskkoolis õppivale noorele Albaaniast pärit korvpallipoisile Enes Kitale, toetades igakuise stipendiumiga tema õpinguid ja sporditegevust.

Küllike Nammi advokaadibüroo on seni toetanud üksnes võistkonnaalasid, teiste hulgas näiteks Balti liiga valitsevat meistrit Rakvere Võrkpalliklubi meeskonda. Enes Kita on esimene noorsportlane, kellele pannakse õlg alla igakuise personaalse stipendiumiga.

“Oluline ei ole tema taust või päritolu, vaid see, et tegemist on noore inimesega, kes annab meie riigile ja rahvale midagi juurde,” ütles Küllike Namm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles