Nädala keskel tuleb üle kümne kraadi külma

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talv.
Talv. Foto: Marianne Loorents

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt hakkab õhutemperatuur nädala keskel langema ning kolmapäeval ja neljapäeval võib olla üle kümne kraadi külma. 

Kolmapäeval ja neljapäeval on ilm on valdavalt sajuta, reedel aga ilm soojeneb ja päeval võib sadada juba vihma ja lörtsi.

Ööl vastu kolmapäeva on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab kerget lund. Külma on 4 kuni 9, Ida-Eestis kuni 11 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab kerget lund. Õhutemperatuur on –1 kuni –6 kraadi.

Ööl vastu neljapäeva on muutliku pilvisusega ja peamiselt sajuta ilm. Külma on 7 kuni 12, kohati 15, saartel 2 kuni 6 kraadi. Neljapäeva päeval on muutliku pilvisusega ja peamiselt sajuta ilm. Külma on on 1 kuni 7 kraadi.

Ööl vastu reedet pilvkate tiheneb, aga ilm on olulise sajuta. Kagutuul tugevneb 5–12, rannikul puhanguti 17 m/s. Külma on 6 kuni 11, kohati 14 kraadi. Reede päeval on ilm pilves. Lumesadu levib saartelt mandrile, kohati tuiskab. Pärastlõunal tuleb saartel ka lörtsi ja vihma ning on jäidet. Puhub kagutuul 5–12, rannikul puhanguti 17 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb ning pöördub lõunasse ja edelasse. Õhutemperatuur on –1 kuni –6, saartel ja läänerannikul kuni +2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles