Piirkonnapolitseinikud tegutsevad sellest aastast igas vallas

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirkonnapolitseinikud tegutsevad sellest aastast igas vallas.
Piirkonnapolitseinikud tegutsevad sellest aastast igas vallas. Foto: Politsei

Maakonna politseinike tänavu täienenud read viitavad võimalusele, et pärast omavalitsuste ühinemist on igas vallas oma piirkonnapolitseinik.

Rakvere piirkonnavanem Kristi Fuchs täpsustas, et on siiski üks erand. Haljala vald saab oma piirkonnapolitseiniku juulis. Inimene sellele kohale on juba leitud. Seni hoiab Haljala vallal silma peal Viru-Nigula valla piirkonnapolitseinik Konstantin Lepik, keda abistab noorsoopolitseinik Sigrit Hang. Tänapäeval ongi piirkonna- ja noorsoopolitseiniku töö tihedalt seotud, sest probleemid saavad pahatihti alguse kodust ja lastest.

Asenduspolitseiniku olemasolu Haljala vallavanemat Leo Aadlit paraku eriti ei lohuta. “Väga kahetsusväärne,” ütles ta piirkonnapolitseiniku tööle asumise viibimist kommenteerides. Hõlmab ju Haljala vald nüüd ka põhjarannikut ehk suvituspiirkonda. Ja suvekuudel on seal iga mundrikandja kulda väärt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles