Mailis Reps saatis vastused väravasse

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridusministri Mailis Repsi maakonnavisiit algas Rakvere Triinu lasteaias laulu, tantsu ja pildistamisega.
Haridusministri Mailis Repsi maakonnavisiit algas Rakvere Triinu lasteaias laulu, tantsu ja pildistamisega. Foto: Meelis Meilbaum

Haridusministri vastlapäeval alguse saanud ringkäik maakonnas sai avalöögi Triinu lasteaiast, kuhu külaline saabus palli mängides. Mailis Repsi käest jalgpall plehku ei pannud ja minister oli varmas arutlema murekohtade üle.

Haridusminister andis Triinu lasteaias kingituse kiiresti üle. “Kingin palli, et ma rohkem ei mängiks,” sõnas Reps. Üks väheseid meesterahvast lasteaiadirektoreid Raido Parve viskas palli õhku ja suundus külalisega lasteaia argipäeva kaema.

Olla kursis haridusasutuste igapäevaga ka pealinnast kaugemal on Repsile oluline. “Soovin tagasisidet, teada mure- ja rõõmukohti, aktuaalseid ettepanekuid. Näha ka, kas igasugu teemad on rakendunud või mitte,” ütles Reps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles