Lihakombinaadi streigi kohta levib vastakat infot

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere lihakombinaadi juhtkond ei ole nõus väitega, et streigi tõttu on toodangu maht vähenenud ja tarnetega on tõrkeid.
Rakvere lihakombinaadi juhtkond ei ole nõus väitega, et streigi tõttu on toodangu maht vähenenud ja tarnetega on tõrkeid. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti Ametiühingute Keskliidu kodulehe streigiblogi teisipäevases postituses on kirjas, et tapamajast tulnud teadete kohaselt on lihakombinaadi tootmismaht vähenenud ning probleeme on õigeaegsete tarnetega. Väidet on kinnitanud mõned toitlustusasutused.

HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere sellega ei nõustu. “Streigi esimesel päeval oli sigade tapaliini maht üle 1200 sea, mis on 90 protsenti tavapärasest tapamahust. Tapaliin on töötanud tavapärasel täisvõimsusel vastavalt plaanile, nii ka sel nädalal. Tarned on tavapärased,” ütles Mere.

Ametiühingute keskliidu organisatsioonisekretär Artjom Arhangelski sõnas, et info saadakse otse lihakombinaadist ja peaaegu iga päev. Ning tarnetega esineb probleeme. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles