Põhjarannik peab muutuma turismihitiks

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Viru seiklusmaad reklaamiti turismimessil krossi­tsikli ja ronimispuuga ning uudistajaid jätkus küllaga.
Ida-Viru seiklusmaad reklaamiti turismimessil krossi­tsikli ja ronimispuuga ning uudistajaid jätkus küllaga. Foto: Andres Pulver

Põhjaranniku turismiedendajad soovivad panna seljad kokku ning muuta piirkonna ühiselt tõeliseks turismihitiks. Algatajateks on viis LEADER-i tegevusgruppi ja Virumaa Rannakalurite Ühing.

MTÜ Põhja-Harju Koostöökogu tegevjuht Margit Pärtel rääkis, et mõtet koondada põhjaranniku turismirahvas on heietatud juba päris pikalt ning nüüd on saadud ka rahalist tuge tegeleda kahe ja poole aasta jooksul projektiga “Pealinnast piirilinna”, et tõsta põhjaranniku turismipotentsiaali.

Kavas on koolitused, õppereisid, ühise fotopanga loomine, ühisturustus, ühistrükise koostamine ja väljaandmine. Juba tänavu valmib sotsiaalmeedias levitamiseks videoklipp põhjaranniku turismiobjektidest, järgmise aasta suvel on aga kavas korraldada rannakohvikute nädal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles