Tudengeid kannustab seiklusjanu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere ja Pärnu tudengineiud ihkavad esindada Eestit ja minna Euroopasse seiklema.
Rakvere ja Pärnu tudengineiud ihkavad esindada Eestit ja minna Euroopasse seiklema. Foto: Anna-Liisa Kärson

Üle paarisaja tudengi enam kui 60 maailma riigist alustab aprillis hullumeelset Euroopa-seiklust, mille jooksul tuleb kolmeliikmelistel tiimidel jõuda nädalaga ühest suvalisest punktist sihtkohta Amsterdami.

Paljude noorte hulgas soovivad Eestit sellele seiklusele esindama minna ka Rakverest pärit üliõpilased Katria Helena Komp ja Britta-Mai Nõmmik ning Pärnu neiu Anna-Liisa Kärson. Nende tiim kannab nime Avotato.

Et pääseda projekti, mis kannab nime “Can You Make It?”, tuleb Avotatol esmalt läbida rahvahääletuse eelvoor, sest sellest edukalt väljunud võistkonnad saadetaksegi seiklema. Katria Helena ja Britta-Mai pidasid osalemise ideed alguses lahedaks, aga kahtlesid samas, kas neil ikka jagub julgust säärast teekonda ette võtta ning kas nad saavad hakkama. Kahetised tunded hinge närimas – proovida või mitte –, ütles lõpuks Britta-Mai rahulikuma loomuga sõbrannale, et nad teevad asja ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles