Pandivere 21. Rattarallist võtab osa üle 250 sõitja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pandivere rattaralli stardiala.
Pandivere rattaralli stardiala. Foto: aerobike.ee


Täna südaööl lõpeb soodsaim eelregistreerimine Filter Maanteekarikasarja 3. etapile, Pandivere 21. Rattarallile. Täna lõunaks oli end kirja pannud 250 rattaspordifänni, mis tähendab, et 82,7 ja 25 km rajale tuleb mullusest rohkem osalejaid.


Korraldajate sõnul on nad likvideerinud eelmisel aastal lõpujoone eel olnud liiklusohtliku koha ja finišikoridor on pikalt aedadega piiratud.

„Võistlustrass ületab kahel korral ka raudteed ja palume seal eriti tähelepanelik olla,“ lisas Filter Maanteekarikasarja peakorraldaja Mihkel Reile. „Kuna Väike-Maarjasse on oodata väga suurt hulka autoga saabujaid, siis parkimise suhtes palume järgida viitasid ja parkimiskorraldajate juhiseid.“


Kuna suurejooneline rahvaspordiüritus toimub laupäeval, lõpeb eelregistreerimise teine voor seekord neljapäeva südaööl. End kirja pannud ratturite nimekorja saate vaadata siit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles