Ingely Laiv ja oboe astuvad reedel võistlustulle

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingely Laiv.
Ingely Laiv. Foto: Erakogu

Rakverest pärit muusik Ingely Laiv asub esimese oboemängijana püüdma klassikatähe tiitlit ja astub kuulajate ette ka kontserdil kodulinnas.

Telekonkursi “Klassikatähed 2018” esimene saade läheb ETV ja Klassikaraadio otseeetrisse täna kell 19.30. Rakvere muusikakoolis esineb Ingely Laiv koos Kaarin Lehemetsa, Mart Kuusma ja Emilija Rozenšteiniga esmaspäeval, 26. veebruaril kell 17.

Klassikatäheks pürib televaatajajate pilgu all kaheksa noort muusikut: koos Karlsruhe muusikakõrgkooli üliõpilase Ingely Laiviga Tallinna muusikakeskkooli õppurid Kaspar-Oskar Kramp (tromboon), Tanel-Eiko Novikov (löökpillid) ja Arko Narits (klaver), Sibeliuse akadeemiast Johannes Põlda (viiul) ja Linda-Anette Verte (viiul), Leip­zigi muusikakõrgkooli tudeng Kristin Müürsepp (flööt) ning Eesti muusika- ja teatriakadeemia üliõpilane Sven-Sander Šestakov (klaver).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles