Eesti riigi sünnipäev Tapal: bussijaama juures pakuti tasuta suppi ja kooki, meelelahutuskohas peeti perepäeva

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tapal tähistati Eesti vabariigi aastapäeva mitmesuguste üritustega. Tapa pitsakohviku juurde püsititati kohviku omanike algatusel telk, kus pakuti kõigile soovijatele kuumi jooke, suppi ning kooki. 

Samuti jagati Eesti lippe ja õhupalle, koos ka lauldi. 

Kaitseliidu Viru maleva Tapa kompanii ülema Jaan Viktori eestvõttel käidi ka ühiselt raudteejaamas, kus süüdati vaksalihoonel asuva Tapa vabastamise mälestustahvli juures küünlad.

Söögi- ja meelelahutuskoht Roger Resto korraldas aga tasuta perepäeva. Perepäeval oli kohal Kaitseliidu Viru malev, kes näitas varustust ja relvi. Oma tegevust tutvustasid naiskodukaitsjad, noored kotkad ja kodutütred. Laser-lasketiirus oli kõigil võimalus oma laskeoskus proovile panna, seda võimalust kasutati agaralt. 

Samuti said lapsed lasta teha endale näomaalingu ning Tallinna õpilasfirma Best Ice pakkus käsitööjäätist ning õpetas seda ka valmistama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles