Esimest korda vastuvõtul: polnud häda midagi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läsna rahvamaja juhataja Heli Napp koos tütrega.
Läsna rahvamaja juhataja Heli Napp koos tütrega. Foto: Raigo Pajula

Presidendi vastuvõtul Tartus oli tänavu virulasi, kes tähtsale peole esmakordselt kutsutud, aga ka neid, kellele see oli juba mitmes kord.

Tänavu esimest korda presidendi vastuvõtule kutse saanud Läsna rahvamaja juhataja ning Läsna-Loobu aktiivse külakogukonna üks eestvedaja Heli Napp rääkis, et enne uhkele peole minemist pelgas ta vastuvõtuseltskonna prominentsust ja seda, et lihtne külaaktivist seal nurka kössitama jääb, aga midagi sellist ei juhtunud. “Telekast tundub vastuvõtt selline uhke, aga tegelikult on inimesed vabad, lihtsad ja ilusad,” võttis Napp peo lühidalt kokku.

Ka ei ole tema sõnul õige viriseda selle üle, et liialt palju olnuks seismist ja ruumid hapnikuvaesed. “Olin sellega arvestanud, vajadusel sai kingad ära võtta,” rääkis ta. Külalistele oli võimaldatud vahepeal puhkealas hinge tõmmata, sai vett ja suupisteid. Kostiks pakutud lambaaju jättis Heli Napp küll mekkimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles