Vallad tunnustasid Eesti riigi sünnipäeval tublisid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa valla elutööpreemia pälvinud Luule Nurga juhitav  MTÜ Loometöö on korraldanud neli rahvariiete valmistajate koolitust, lõpetajaid on olnud ligikaudu 50.
Tapa valla elutööpreemia pälvinud Luule Nurga juhitav MTÜ Loometöö on korraldanud neli rahvariiete valmistajate koolitust, lõpetajaid on olnud ligikaudu 50. Foto: Arvet Mägi

Viru-Nigula vald tunnustas Eesti riigi sünnipäeva puhul tublimaid sportlasi ja kultuuriinimesi. Aasta noorsportlasteks valiti korvpallurid Kädi Vahesalu ja Hendry Engelbrecht, valla aasta naissportlane on lauatennisist Reelica Hanson ja aasta mees­sportlane jõutõstja Andrei Koplik.

Aasta noortevõistkonnana tunnustati RSK sPORTKUNDA U15 poiste korvpallimeeskonda, aasta võistkonnaks valiti Aseri lauatennisenaiskond.

Ene Ehrenpreis pärjati aasta spordiaktivistiks, Marko Levtšenko aasta treeneriks ning Maldon Haljas aasta spordiveteraniks. Eritunnustus vapruse ja sihikindluse eest anti invasportlasele Raigo Rootsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles