Maakonna politsei tähistas riigi juubelit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna politsei korraldas Rakvere Keskväljakul riigi 100. aastapäeva auks piduliku rivistuse.
Maakonna politsei korraldas Rakvere Keskväljakul riigi 100. aastapäeva auks piduliku rivistuse. Foto: Meelis Meilbaum

Eile ennelõunal korraldas maakonna politsei Rakvere Keskväljakul riigi 100. aastapäeva auks piduliku rivistuse, kus jagati tunnustust tublimatele. Rivistust juhtinud näitleja Üllar Saaremäe ütles, et oluline on sõna “usaldus”. Et usaldatakse oma riiki, oma kaitsjaid ja oma korrakaitsjaid.

Ida prefekt Tarvo Kruup tänas Eesti rahvast, kel on jätkunud tahet riiki luua, seda hoida ja arendada. “Me peame politseinikuametit auga edasi ja tunneme uhkust,” sõnas Kruup. Et uhkus ei ajaks upakile, selleks on prefekti sõnul vaja targalt tegutseda. Tähtsaks pidas Virumaa politseijuht ka inimlikkust, eriti lastega tegeldes.

Teeneteristi “20-aastase teenistuse eest” said Rakvere politseijaoskonna juht Indrek Link, uurija Kalmer Pere, piirkonnapolitseinik Jaanus Mätas, piirivalvur Jaanus Plutus ja välijuht Tauno Lempu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles