Kõnniteede olukord säästab jalakäijat

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnas jalgsi ringi liikuvatel kodanikel pole põhjust nuriseda – kõnniteed on laialt lahti aetud ja sahk toimetab ka vähese lumesaju korral.
Rakvere linnas jalgsi ringi liikuvatel kodanikel pole põhjust nuriseda – kõnniteed on laialt lahti aetud ja sahk toimetab ka vähese lumesaju korral. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere elanikele on silma jäänud, et maakonnakeskuse tänavad, eriti aga pargid ja kergliiklusteed, on olnud viimasel ajal igati kenasti hooldatud, ning selle üle tuntakse rõõmu.

Rakvere abilinnapea Neeme-Jaak Paap ütles aga, et olukord võiks olla parem ja lumetõrjeküsimusega tuleb pidevalt tegeleda.

Rakvere linna tänavaid hooldab AS Raktoom, parke, parklaid, haljasalasid, bussipeatusi ning kergliiklusteid aga ettevõte Rakvere Linnahoolduse OÜ. Mõlemad talihooldajad on leitud hankega ja nendega on sõlmitud vastavad lepingud. Viimastel aastatel on olnud lepingupartnerid samad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles