Umbusaldusi tuleb kui saekaatrist laudu

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobris, kui volikogu tööd alustas, jagati lilli ja oldi optimistlikus meeleolus. Praegu rõõmuhõiseteks  põhjust pole. Laua taga istuvad Puhta Kadrina liikmed (vasakult) Ülo Kais, Tõnu Rummo, Andres Nukk ja Raido Parve.
Oktoobris, kui volikogu tööd alustas, jagati lilli ja oldi optimistlikus meeleolus. Praegu rõõmuhõiseteks põhjust pole. Laua taga istuvad Puhta Kadrina liikmed (vasakult) Ülo Kais, Tõnu Rummo, Andres Nukk ja Raido Parve. Foto: Meelis Meilbaum

Kadrina vallavolikogu umbusaldas kolmapäevasel istungil vallavalitsuse liiget Erich Petrovitsi ning volikogu kultuuri- ja spordikomisjoni esimeest Mati Tiitrit valimisliidust Koduvald.

Umbusaldamise poolt hääletas kümme, vastu oli üheksa ­volikogu liiget. Avalduse Petrovitsi ja Tiitri umbusaldamiseks esitasid möödunud nädalal valimisliidu Terve Vald liikmed.

Terve Vald pani mõlemale mehele süüks ebaausaid asjaajamisvõtteid. Näiteks heideti Petrovitsile ette, et vallajuhina töötades rikkus too korduvalt Kadrina keskkooli toitlustamiseks mõeldud hankelepingut ning tekitas vallale sellega majanduslikku kahju. Abivallavanemana püüdis Petrovits aga varjata tehtud põhjendamatute soodustuste olemasolu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles