Tapa käsipallimeeskond avas võiduarve

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ailar Puhasmets (palliga) viskas hooaja esimeses võidumängus SK Tapa kasuks kuus väravat.
Ailar Puhasmets (palliga) viskas hooaja esimeses võidumängus SK Tapa kasuks kuus väravat. Foto: Marianne Loorents

Käsipalli meistriliigas sellel hooajal võiduta püsinud Spordiklubi Tapa lõpetas pikalt kestnud ootuse, alistades täna kodusaalis Aruküla / Audentes meeskonna 34:29 (poolaeg 15:10).

Liigahooaja 17. mängus ühe viigi kõrvale esimese võidu noppinud tapalaste rivistuses andis vastaste väravale turmtuld meistriliiga resultatiivsemate mängijate pingerivi tippu tõusnud Vahur Oolup, kelle kontosse kanti parimana 12 väravat.

Ailar Puhasmets toetas kaaslasi kuue, Marten Saar ja teisel poolajal punase kaardi teeninud Gert Trofimov kumbki nelja väravaga.

Külalistest sai Markus Oliver Mädo kirja seitse ja Aleksander Kesküla viis tabamust.

Võit tõstis SK Tapa kaheksa meeskonnaga meistriliigas viimaselt kohalt astme võrra kõrgemale seitsmendale tabelireale. Nii tapalastel kui ka Aruküla / Audentes tiimil on võrdselt kolm punkti.

Vahegrupi järgmises voorus kohtub SK Tapa 15. märtsil kell 19 Tapa spordihoones HC Viimsi / Tööriistamarket meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles