Itaalia õpetajad trotsisid Kadrinas pakast

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floriana Pitti (vasakul) ja Davide Molinelli olid siiralt vaimustuses Kadrina keskkooli robootikaklassist, kus nad oleksid hea meelega veetnud tublisti rohkem aega, kui tihe graafik seda võimaldas. Tehnilise instituudi õpetajad tundsid end seal väga koduselt.
Floriana Pitti (vasakul) ja Davide Molinelli olid siiralt vaimustuses Kadrina keskkooli robootikaklassist, kus nad oleksid hea meelega veetnud tublisti rohkem aega, kui tihe graafik seda võimaldas. Tehnilise instituudi õpetajad tundsid end seal väga koduselt. Foto: Meelis Meilbaum

Itaaliast Palermost pärit õpetajad Davide Molinelli ja Floriana Pitti oskasid pakaselisse Kadrinasse saabudes öelda olukorra kirjeldamiseks vaid ühe sõna: “Extreme!”

Tõlkes tähendab see ekstreemset ja see on üsna täpne sõna selle kohta, et siinne temperatuur oli ligemale nelikümmend pügalat madalam kui itaallaste kodulinnas märtsi algul.

Kadrina koolis viibisid itaalia õpetajad Erasmus+ projekti raames. Kadrina keskkooli inglise keele õpetaja ja projekti koordinaator Merike Sikk rääkis, et projekti eesmärk on pedagoogide harimine ning see annab võimaluse käia töövarjuks teiste riikide koolides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles