Tööstusalal näeb uusi elumärke

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuvälja tööstusalale kerkib Aimar Välba eestvedamisel väikene mototehnika Meka, kuhu ilmselt juba mõne kuu ­pärast vuravad treilerite peal remonti vajavad mootorpaadid ja ­jetid ning muu vee- ja mototehnika.
Lennuvälja tööstusalale kerkib Aimar Välba eestvedamisel väikene mototehnika Meka, kuhu ilmselt juba mõne kuu ­pärast vuravad treilerite peal remonti vajavad mootorpaadid ja ­jetid ning muu vee- ja mototehnika. Foto: Marianne Loorents

Rakvere Lennuvälja tööstusalal on viimastel aegadel end sisse seadnud mitu uut ettevõtet, kuid tormijooksu sinna kruntide soodsast hinnast hoolimata pole.

Kui nimetada tööstusala vanu olijaid, siis esmajoones meenub osaühing Plastdetail, mis viis tootmise Lennuvälja tööstuskülla neli aastat tagasi. Tööstusala projekt ise on aga juba kuus aastat vana.

“Linnakodaniku ja ettevõtjana ei ütleks just, et süda tilgub verd, mõeldes sellele, miks Lennuvälja tööstusküla piisavalt kiiresti ei arene, aga imestama paneb küll. See on ikka väga kaua olnud varjusurmas,” rääkis Rakvere abilinnapea Neeme-Jaak Paap. “Vaatan tööstusala planeeringut tegelikult iga päev. Kõige põhilisem küsimus ongi hetkel see, kuidas üldse asi paisu tagant lahti päästa, sest vaikelu on kestnud seal liiga kaua.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles