Tõrma kalmistu saab valvekaamerad

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere valla keskkonnaspetsialist Maia Simkin osutab kalmistu prügikonteinerite asukohale. Teed aitavad juhatada ka vastavad infoviidad.
Rakvere valla keskkonnaspetsialist Maia Simkin osutab kalmistu prügikonteinerite asukohale. Teed aitavad juhatada ka vastavad infoviidad. Foto: Meelis Meilbaum

Pakaselist ilma trotsides käis Rakvere valla keskkonnaspetsialist Maia Simkin Tõrma kalmistu sel nädalal risti-põiki läbi, paigaldas koos Rakvere Linnahoolduse töötajatega ümber konteinereid ja lisas infoviitasid.

Simkini sõnul peab  olukord, kus tühjad küünlatopsid visatakse kalmistu aia taha ning siinsetesse konteineritesse tuuakse olmeprügi, lõppema.

Prügilademetega on Tõrma kalmistul aastaid võidelda tulnud. “On inimesi, kes arvavad, et kalmistu parkla on prügila. Siia tuuakse diivaneid ja ehitusprahti ning kõike muud, mida ei viitsita või ei raatsita Lääne-Viru jäätmekeskusesse viia,” rääkis Maia Simkin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles